ولادت : 1318 ق .
محل ولادت:اصفهان
وفات :1393ق.
محل تحصیل: اصفهان ، مشهد
اساتید: حضرات ملا محمد هادی قمشه ای ، شیخ محمد حکیم خراسانی ، آقا حسین فقیه خراسانی و ...
شاگردان : محمدرضا ربانی ، حسن حسن زاده آملی ، عبدالله جوادی آملی
در دیوان اشعارش روح تولی به ساحت قدس ائمه اطهار (ع) و ذوق لطیف و مشرب عرفانی او مشهود است. به خلوت شب و بیداری سحر بسیار انس داشت ، قسمت اعظم غزلیاتش در این باب است . در قنوت نمازش بسیار گریه می کرد . در عظمت شان نهج البلاغه می فرمود:" برویم بهشت ، نهج البلاغه را خدمت امیرالمومنین علیه السلام درس بخوانیم تا بفهمیم حضرت چه فرموده است ."
زمانی ایشان کسالتی داشت ، عرض کرد : خدایا توسط جبرئیلت چند عدد لیمو برای ما برسان ! و هنوز چند لحظه ای نگذشته بود که پیرمردی دق الباب کرد و ده تا لیموی درشت و خوش عطر آورد و گفت : بفرمایید!
یک بار که برای حج مشرف شده بود. در صحرا از تشنگی بی طاقت شد . سیدی آمد و ظرف آبی به ایشان داد . آیت الله الهی قمشه ای به آن سید گفت : آبی به این شیرینی و خنکی نخورده بودم . وقتی سیراب شد ، آن سید بقیه آب را به سر و صورت او ریخت و وقتی سر بلند کرد سید را ندید.
آیت الله حسن زاده آملی درباره ایشان می فرماید : از اول تا آخر کلیات دیوانش و در همه آثارش یک کلمه لغو نمی یابی ، از فاتحه تا خاتمه شور و نوا و سوز گداز است . خدا گوه است که محضرش نیز چنین بود . بیش از ده سال او حشر و نشر داشتم یک کلمه ناروا یک جمله بیهوده از او نشنیدم .